Formen är onekligen riktigt bra, speciellt på NHL-fronten där 6 av 7 senaste spel hittat hem! Under natten till fredag är det dags att förlänga den positiva trenden. Vi riktar blickarna mot Mullett Arena där Arizona Coyotes och Vegas Golden Knights drabbar samman!

 

Störst press på Connor Ingram

Vegas är inte bara numret större, utan har också en betydligt finare form i bagaget till fredagens match jämfört med vad Arizona har. Detta tillsammans med hur resultaten sett ut tidigare mellan lagen gör att den stora pressen hamnar på Connor Ingram, Arizona-målvakten. En mer eller mindre felfri tillställning från Ingram är ett måste om Arizona Coyotes ska få med sig några poäng. Och självklart lite mål framåt, men det brukar man ju inte ha några problem med på hemmais.

 

Speltips

Vegas är som sagt numret större och bör därmed styra matchen. Detta bör resultera i ett gäng skott på mål, minst 30 stycken, och att då Ingram räddar minst 25 av dessa ska inte vara för mycket begärt!

Fredagens speltips från NHL blir därför Antal räddningar av Connor Ingram: 25+ som liras till oddset 1.60 hos det nya spelbolaget Quick Casino. För er som ännu inte har ett konto hos dem, missa inte erbjudandet nedan!

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.