Kroatien lyckades till slut besegra Japan efter ett spännande straffdrama och således avancera vidare till kvartsfinal. Nu blir motståndet betydligt tuffare när guldfavoriten Brasilien väntar. Vi riktar blickarna mot Education City Stadium där fredagens speltips klickas – snacka om guldkorn!

 

Riktigt bra förutsättningar

Favorittippade Brasilien vann som förväntat över Sydkorea i åttondelsfinalen. Detta gjorde man på ett mycket tjusigt sätt i form av en halvtidsledning på 4-0(!). Sydkorea lyckades tillslut spräcka nollan på sambalirarna men mer blev det inte. Matchen slutade 4-1 till Brasilien.

Även fast Kroatien haft en något mer svettigare väg till kvartsfinalen så står ändå Brasilien som storfavorit, vilket är helt rätt. Jag förväntar mig att de gulblåa tar kommandot i matchen och således sätter stor press mot Livakovic och det kroatiska målet. Att ledningsmålet kommer från Neymar och kompani är högst troligt och det skulle innebära att Kroatien måste flytta framåt och gå för ett kvitteringsmål.

 

Speltips

Sett till den förväntande matchbilden så är ett hörnspel på Kroatien klockrent och speciellt när spelbolagen satt linan så vansinnigt lågt. Att Kroatien gör minst tre hörnor i matchen är enligt mig och statistiken ett riktig guldkorn!

Fredagens speltips från kvartsfinalen mellan Kroatien och Brasilien blir Kroatien Över 2.5 hörnor till grymt fina oddset 1.65. Jag lirar spelet hos No Account Bet som har ett riktigt fint erbjudande till matchen, se bilden nedan.

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.