På lördag väntar ännu en tuff uppgift för Aston Villa när man tar emot serieledarna  Arsenal denna gång. Men efter den imponerande insatsen mot City igår så har Aston Villa absolut chans att ta poäng här med. Arsenal kommer till matchen med en vinst mot Luton i deras senaste match där Rice gav Arsenal vinsten i 97:e minuten. Viktiga poäng på spel!

 

Aston Villa

Efter att Aston Villa slog Man City igår så klättrade man förbi City och upp på 3:e plats i tabellen och har nu fyra poäng upp till serieledarna Arsenal. Efter 15 spelade matcher så har Aston Villa gjort det riktigt bra och igår visade man att man kan slå även dom bästa lagen. City lyckades endast avlossa två skott vilket var det minsta av ett lag Pep varit tränare för på hela 535 ligamatcher. Medan Aston Villa hade 22 skott i matchen som var det mesta något lag haft mot något av Peps lag under samma period.

 

Arsenal

Arsenal kommer till matchen med sex raka vinster och sitter inför matchen på förstaplats med 36 poäng. Liverpool som ligger tvåa har 34 och Villa har som sagt 32 vilket innebär att det kan skakas om rejält i toppen efter kommande omgång. Senast mot Luton gick det tuffare än väntat för Arsenal då Luton ledde med 3-2 fram till minut 60. Men efter Havertz 3-3 mål så tryckte Arsenal på och Declan Rice satte tillslut dit matchvinnaren i 97:e minuten. Med tanke på att Arsenal inte varit supervassa på bortaplan än så länge så förväntar jag mig att man kommer få det tufft mot hemmastarka Aston Villa som vunnit sju av sju hemmamatcher i ligan.

 

Speltips

Väljer att rikta fokus mot antal fouls i matchen här där jag hittat ett spel som suttit i sex av de sju senaste inbördes mötena och även i Aston Villas fyra senaste matcher. Speltipset blir över 20.5 fouls i matchen till 1.50 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.