Speltips

Med 8 raka vinster på hemsidan från mig och kollegorna så spanar vi in nattens omgång av NBA. Här blir fokusen i matchen Indiana Pacers – Boston Celtics. Det är andra mötet på korttid mellan lagen där Boston Celtics vann det första mötet med 101-118.

Det är alltså ett revanschsuget Indiana Pacers som har fansen i ryggen. Trots hemmaplansfördel och att man är ligans offensivaste lag så står Boston Celtics som favoriter i matchen. Vilket man också har all rätt till då enligt mig är Boston Celtics de bättre laget. Spelarna har mer erfarenhet och bättre spets än vad hemmalaget besitter.

Mitt fokus i matchen blir dock spelaren från Indiana Pacers Tyrese Haliburton som besitter flest assister av alla spelare denna säsong. Totalt har det blivit 405 assister för Haliburton där han snittade höga 14 assister per match under december. I januari fortsätter han hålla uppe den höga siffran med 12 assister per match. Han har dessutom fixat linan i 10 av 12 senaste. Vi spelar Tyrese Haliburton att göra minst 11 assister till oddset 1,60.

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.