Fotbollssäsongen kryper sig allt närmre och allt fler ligor/turneringar börjar komma igång efter sommaren. En av dem är Engelska Ligacupen som under tisdagskvällen bjuder på ett gäng spännande 64-delsfinaler. En av dem är mötet mellan Huddersfield och Middlesbrough där också mitt speltips för dagen klickas.

 

Jämn och fartfylld match att vänta

Senast lagen drabbades samman var i slutspurten under fjolsäsongens Championship, början av april månad. Som vanligt så bjuds det på en offensiv och fartfylld tillställning som resulterade i 6 mål. Utöver målen så blev det även ett gäng hörnor, hela 14 stycken. Något som egentligen inte är speciellt konstigt eftersom båda klassas som två hörnglada lag. Detta tillsammans med hur lagen inlett säsongen gör att mycket talar för en liknande tillställning under tisdagskvällen.

 

Speltips

Eftersom att jag tror på en fartfylld match så ska vi förvänta oss ett gäng hörnor, minst 10 stycken enligt mig. Tisdagens speltips blir därför Antal hörnor i matchen: Över 9.5 som klickas hos Betfair till oddset 1.75! Nöjer mig med 3 units.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.