Under morgondagen möts även Portugal och Kroatien i en träningsmatch där båda lagen kommer vilja göra en bra insats ifrån sig. Portugal slog Finland i sin senaste match med 4-2 men här kommer det att bli tuffare för Portugal när man tar sig an ett formstarkt Kroatien. 

 

Portugal

Roberto Martínez har haft en imponerande start med det portugisiska landslaget, med bara en förlust och 12 vinster sedan han tog över. Trots det är han medveten om att laget måste höja sin prestation om de ska kunna sikta på en andra EM-titel. Detta blir Portugals näst sista genrep innan EM drar igång och här kommer man vilja göra en bra insats.

 

Kroatien

Kroatien kommer till matchen i god form vilket är viktigt för deras del då man hamnade i dödens grupp i årets EM. Det kommer att krävas mycket för att Kroatien ska gå vidare ur den gruppen men som vi vet så har Kroatien gjort det väldigt bra i de senaste mästerskapen.

 

Speltips

Två vassa lag som drabbar samman och imorgon tror jag att vi får se en händelserik match. Det har blivit mål i båda halvlekarna i Kroatiens två senaste matcher och även i Portugals senaste mot Finland. Speltipset här blir att det blir mål i båda halvlekarna till 1.71 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.