Speltips

Söndagens speltips kommer från omgång 36 i Italienska Serie A. Där Zlatans Milan är på besök i regionen Veneto i norra Italien närmare bestämt Verona. Här tror nog många att Milan ska ta med sig tre enkla pinnar men Verona är svårspelad på just hemmaplan och har bara förlorat 1 match på de 6 senaste. Även fast jag har Milan som favoriter och ett Milan som jagar titeln, så skippar jag något vinnarspel och väljer istället Över 4.5 hörnor. Linan har Milan löst i 6 raka bortamatcher och senast på borta mot Lazio gjorde man 8 hörnor. Vi spelar Över 4.5 Hörnor Milan.

 

Verona

Hellas Verona ligger på en 9e plats i ligan och nu med bara tre omgångar kvar av Serie A behöver man plocka hem så mycket poäng som möjligt, om man ska ta en plats till EL. Laget ligger nämligen 4 poäng bakom Fiorentina som har sista EL platsen. Även fast man bara förlorat 1 match på de 6 senaste så är man såklart underdogs mot gästande Milan som går för scudetton.

 

Milan

Italiens liga etta har Scudettos i sina egna händer nu när man leder ligan med 2 poäng före rivalen Inter. Nu med endast 3 matcher kvar så ser det väldigt ljust ut för Milan och Zlatan. Men först ut har man Verona som man tidigare på säsongen vann med 3-2 och faktiskt var inte den segern helt övertygade då man hade 0-2 i paus. Med nöd och näppe lyckades man vände matchen och vann med 3-2. Nu krävs det nog tre poäng igen då man på pappret har två jobbiga matcher kvar. Atalanta hemma och Sassuolo borta.

 

Spela spelet och hämta 100 SEK i Gratisspel genom att klicka på bilden ovan. R&V Gäller +18.

Lycka till vid rygg!