Inatt väntar den första matchen mellan Oklahoma City Thunder och Dallas Mavericks som ska slåss om en plats i Western Conference Finals. Det är Thunder som är snäppet större favoriter att ta sig vidare men denna matchserie kommer nog att bli väldigt jämn.

 

Oklahoma City Thunder

Hemmalaget fick New Orleans Pelicans i den första ronden som man ganska enkelt slog ut. Pelicans var också utan Zion Williamson under hela matchserien vilket såklart var ett stort avbräck för deras del. Nu väntar ett betydligt bättre motstånd i Dallas Mavericks som dessutom har fullt frisk trupp och har även sett väldigt vassa ut hittills i slutspelet.

 

Dallas Mavericks

Mavs slog ut Los Angeles Clippers efter sex matcher i deras första rond och ska nu försöka ta sig till Western Conference Finals som man var i senast säsongen 21/22. Mavs med Doncic och Kyrie i spetsen har förmågan att slå vilket lag som helst, men över en hel matchserie mot ett lag som Thunder så måste mycket gå rätt för att man ska ta sig vidare.

 

Speltips

Två riktigt skickliga lag drabbar samman och det skulle inte förvåna mig om denna matchserie går till en Game 7. Inför denna match riktar jag fokus på antal orsakade personliga fouls av Kyrie Irving som orsakat under 3.5 i 11 av hans 14 senaste matcher. Mot Thunder har han orsakat under 3.5 i 9 av hans 10 senaste möten mot dom, och i en så här viktig match får han inte hamna i foul trouble då han kommer att behövas på banan så många minuter som möjligt. Speltipset här blir alltså Kyrie Irving under 3.5 personliga fouls till 1.65 hos Betsson.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.