Speltips

Lördagens speltips kommer från Franska Ligue 1 där serieledarna PSG fått stenar i maskineriet. Efter uttåget från Champions League är man nu uppe i två raka förluster i ligan där försvarsspelet har varit under all kritik. Man släpper till alldeles för många målchanser bakåt i sina matcher och det mot all motstånd. Nu gästar man också ett Nice som inte förlorat sedan 2 Januari i ligan och jag tror att problemen fortsätter här. Även fast PSG har bättre spelare på varje position i laget och ska egentligen damma av varje lag i den franska ligan så väljer jag återigen att gå emot laget. Vi spelar en BetBuilder i matchen: Nice 3-vägshandicap, Startar 2-0 & Nice över 2.5 skott på mål till oddset 1.69 hos SpeedyBet.

 

Nice

Efter 29 spelade omgångar av ligan ligger man på en 8e plats och jagar förtvivlat femte platsen som kan ge en plats till Europa Conference League kvalet kommande säsong. Till matchen mot PSG har man med sig raden 11-12-6 och målskillnad 38:26. Trots den svaga platsen i ligan har man inte förlorat en enda match sedan 2 Januari och är ett svårslaget lag att möta och kan självklart ta med sig poäng mot ett omotiverat PSG på lördag.

 

PSG

Efter uttåget från Champions League känns Paris-klubben helt omotiverade i ligan då man är uppe i två raka förluster där man inte ens lyckats göra ett mål under dessa två matcher. Trots det leder man ligan med 6 poäng och har raden 21-3-5 och målskillnad 68.29. Inget snack om att man är favoriter i samtliga ligamatcher men som vanligt målar oddssättarna upp PSG som för stora favoriter i deras matcher och det ska vi ta vara på med tanke på PSG senaste prestation.

 

Klicka på bilden för att hämta bonusen.