Helgen är på ingång och som vanligt bjuds det på ett mäktigt spelutbud. I samband med påskfirandet under lördagen så blir det fotboll från Serie A och ett spel från norra Italien. Verona får besök av Sassuolo och här målmarknaden intressant!

 

Bra förutsättningar

Målmarknaden är som vanligt intressant när Verona och Sassuolo drabbar samman. Och speciellt nu när Verona spelar med hemmafansen i ryggen. De blågula tillhör visserligen botten av tabellställningen men när det kommer till spel på hemmaplan så har faktiskt siffrorna varit helt okej jämfört med bortastatistiken. Bland annat så blir Verona sällan nollade och under senaste tiden har man bara förlorat 1 match på de 6 senaste.

Hemmafördelen för Verona är något som ger bra förutsättningar till mitt spelval. Gästande Sassuolo som är det bättre laget ska bara fixa minst ett mål och likaså vad gäller Verona.

 

Speltips

Senast lagen drabbades samman så slutade matchen 2-1 till Sassuolo. Återigen så är det mycket som talar för att lördagens tillställning också blir en målglad sådan, något som det tenderar att göra när lagen möts. 2-1, 2-4, 2-3, 3-2 och 0-2 är resultaten från de 5 senaste matcherna.

Lördagens speltips blir Båda lagen gör mål: Ja till oddset 1.77 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.