Tisdagens speltips kommer från älskade NHL som äntligen är tillbaka efter ALL-Star. Vi spanar in toppmötet på Scotibank Arena där Toronto Maple Leafs tar emot Carolina Hurricanes. Nummer 37 i bortalaget får förtroendet!

 

Andrei Svechnikov:

Den 21-åriga jättetalangen från Ryssland gjorde sin NHL-debut redan som 18-åring när han skrev på för Carolina Hurricanes. Svechnikov rivstartade direkt där första säsongen slutade med succésiffror! Han noterades för 42 poäng under 2018/2019-säsongen, 23 mål och 19 assist.

Idag är Andrei Svechnikov en av Carolina Hurricanes främsta spelare. Utöver de tilltalande poängsiffrorna så är han en väldigt skottglad forward. Faktum är att han är Hurricanes skottgladaste spelare den här säsongen, 130 SOT (skott på mål) efter 39 GP.

 

Speltips:

Om ni frågar mig så är detta ett riktigt toppmöte i Eastern! Både Toronto och Carolina har bara 42 matcher spelade medans grannarna i tabellställningen ligger på 46-47 matcher. Tisdagsnatten bjuder alltså på en riktig smällkaramell och svårrekad match när det kommer till vinnarspel.

Bäst spelvärde erbjuder skottmarknaden där ett spel på heta Svechnikov är ett måste! Mycket talar för att 21-åringen skjuter minst tre skott på mål och därför blir tisdagens speltips Andrei Svechnikov Över 2.5 SOT! Spelbolaget SpeedyBet har spelet till högst odds, 1.60!

 

Spela riskfritt på matchen upp till 1500 kr? Spana in kampanjen HÄR!

 

SpeedyBet-Speltips-Bonus-1000kr