Speltips

Onsdagens speltips kommer från hockeyligan KHL där serieledarna Metallurg Magnitogorsk gästas av Kunlun som hittas näst sist i ligan. Det råder stor klasskillnad på lagen emellan. Det kan senaste mötet instämma då Metallurg Magnitogorsk körde över Kunlun fullständigt med skotten 50-22 och resultatet 5-1. Redan i första perioden visa man klasskillnad och gick ur den segrande med 2-1 och skotten 18-7. Dagens hemmalag är ligans bästa hemmalag om vi ser till de 10 senaste där har man vunnit 8 av dem. Den raka 1an ger bara oddset 1.26. Vi spelar istället Metallurg Magnitogorsk som vinnare av period 1.

 

Metallurg Magnitogorsk

Serieledarna från Eastern Conference har hittills gjort en succé säsong efter de 36 spelade omgångarna. Laget har den fina raden 28-8 och målskillnad 128:83. Man har gjort mest mål av alla lag i hela khl och dessutom är alla 4 kedjor målfarliga! Senaste matchen på hemmaplan förlora man fast man ägde matchbilden med 45-23 i skott. Slagpåsen Kunlun kommer få möta ett revanschsuget lag!

 

Kunlun

Det kinesiska laget är som vanligt ett av lagen i khl som får ses som slagpåse. Denna säsong är inget undantag då man återigen hittas i botten av ligan med raden 9-27. Man har också haft stora problem med att hålla tätt bakåt i matcher och släpper in mest mål av alla lag totalt 138 st. Ett snitt bakåt på 3.8 mål per match.