Onsdagens speltips kommer från fotbollens finrum, efterlängtade Champions League! Det är nu det skall avgöras när det blivit dags för gruppspelens sista runda. Vårt fokus kommer att ligga på Grupp F och mötet i Bergamo. Det är Atalanta tar emot spanjorerna Villarreal och här finns det minst sagt viktiga poäng att spela om. Vinnaren går nämligen raka vägen till 8-delsfinal i Champions League!

 

Formskillnad:

Två lag som kommer till onsdagens viktiga match med helt olika former. Atalanta har med sig ett urstarkt facit och senast man tappade poäng var 20/10 (omgång 3 borta hos Man Utd). Senast plockade laget en imponerande fullpott borta hos Napoli när man besegrade de blåa med målglada 3-2. Annat är det för Villarreal som gått på tunga växlar den senaste tiden, både under Champions League och ligaspelet i Spanien. Villarreal har bara vunnit en match av fem senaste ligamatcher.

Här bör formskillnaden spela roll och att därför Atalanta står som favoriter är självklart!

 

Speltips:

Målglada och formstarka Atalanta får min röst under onsdagen. Även om det lär bli en jämn och tuff tillställning så tror jag att Zapata och kompani drar det längsta strået. Jag håller mig dock borta från raka ettan, dels för att det är Champions League (skrällarnas liga) men också för att ett målspel på Atalanta har ett bättre spelvärde. Vinner man så bör man vinna med minst två mål.

Onsdagens speltips från Atalanta – Villarreal blir Atalanta Över 1.5 Mål och klickas till spelvärda 1.66 hos Bethard. Här höjer jag insatsen och 3 units investeras!

Spelbolag med SBTech har spelet till högst odds.