I helgen väntar några toppmatcher i Premier League där bland annat Brighton och Liverpool drabbas samman på söndagen. Båda lagen spelar idag i Europa League där Brighton åker till Frankrike för att möta Marseille och Liverpool tar emot Saint-Gilloise hemma på Anfield.

 

Brighton

Brighton har hamnat i en liten formsvacka och har tre förluster på deras fyra senaste matcher. I den första omgången i Europa League så förlorade man oväntat mot AEK på hemmaplan med 2-3. Efter det slog man Bournemouth med 3-1 på hemmaplan men har nu två raka förluster inför dagens match mot Marseille. Sist i ligaspelet fick man stryk med hela 6-1 mot Aston Villa och det är inte konstigt att man står som underdogs mot Liverpool trots hemmaplan.

 

Liverpool

Liverpool åkte på deras första förlust för säsongen mot Tottenham senast vilket dom inte förtjänade som vi alla nu vet. Bortsett från ett felaktigt bortdömt mål så har man dessutom två spelare avstängda inför matchen på söndag. Dock är det två spelare som går att ersätta och Liverpool kommer fortfarande kunna ställa upp med en riktigt bra elva. Jag tror Liverpool kommer vara extra sugna på vinst på söndag efter vad som hände mot Tottenham senast.

 

Speltips

Väljer att bygga ihop ett spel inför denna match som suttit i åtta av Liverpools nio spelade matcher denna säsong. Speltipset blir X2 och under 5.5 mål i matchen till 1.58 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.