På söndag ska även ettan Man City möta trean Arsenal på Emirates i en match där viktiga poäng står på spel. Inför säsongen var det dessa två som var favoriter att vinna PL denna säsong och båda lagen har börjat starkt. City tappade poäng i deras senaste ligamatch då man förlorade mot Wolves med 2-1 och kommer inte vilja tappa poäng i en andra rak match.

 

Arsenal

Hemmalaget förlorade i tisdags mot Lens i Champions League med 2-1 men har två raka vinster i ligaspelet inför denna match. Dock så var man tvungen att byta ut Saka i tisdags då han drog på sig en skada och det ser inte ljust ut inför söndag. Stort avbräck för Arsenal om han inte kommer kunna spela då man dessutom fortfarande saknar Martinelli också.

 

Man City

Gästerna leder ligan med ett poäng före Tottenham och Arsenal efter att man åkte på säsongens första förlust i deras senaste ligamatch mot Wolves. Man vann dock igår i Champions League mot Leipzig med 1-3 och såg riktigt starka ut. Dock kommer man att vara utan Rodri som drog på sig ett direkt rött kort mot Nottingham för två omgångar sedan. Men City har börjat få tillbaka en hel del spelare från skador och kommer kunna ställa upp med en riktigt stark startelva.

 

Speltips

Riktar fokus på antal skott på mål inför denna toppmatch där jag tror vi kan få se en händelserik match med många målchanser åt båda hållen. Speltipset blir över 7.5 skott på mål till 1.55 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.