Speltips

På söndag är det äntligen dags för ett riktigt toppmöte i La Liga, Barcelona åker till Madrid med en enorm press på sig i mötet mot Atletico Madrid. Barcelona toppar nämligen La Liga med lika mycket poäng som Real Madrid och det är bara målskillnaden som skiljer sig åt. Atl. Madrid har även de press på sig då man just nu har sista CL-platsen till kommande säsong och har Bilbao jagandes tätt bakom. Här känns det som att ingen av lagen har råd att förlora någon poäng alls. Vi spelar därför Båda lagen gör mål: Ja.

 

Atl. Madrid

Efter 15 spelade omgångar av ligan ligger man på en fjärdeplats med raden 8-3-4 och målskillnad 23:14. Lagets bästa spelare är Morata med 6 fullträffar därefter Antoine Griezmann med 5 mål. Även fast det är ett bra tag kvar av ligan och mycket kan hända så känns det som att första målet för Madridklubben är att behålla sin CL-plats och skulle man ta 3 poäng här så börjar man smått äta sig ikapp Barcelona, även om det nu skiljer hela 11 poäng.

 

Barcelona

Katalonienklubben ligger efter 15 matcher i ligan på en fin första plats med raden 12-2-1 och målskillnad 34:6. Även fast man åkte ut Champions League redan i gruppspelet så har man varit riktigt bra i La Liga och förvärvet av Robert Lewandowski anses ha varit en succé. Lewandowski toppar nämligen skytteligan med sina 13 mål. Dock saknas storstjärnan för laget på söndag då han sitter på ett rött kort och därav har jag sänkt insatsen. Jag tror på full fart framåt från Barca på söndag för här har man inte råd att tappa poäng!

 

Klicka på bilden för att spela riskfritt på matchen (upp till 1500kr)