Lägger även fokus på den andra matchen i grupp B där Nederländerna tar emot Grekland i en match om väldigt viktiga poäng. Inför matchen så är det dessa två lag som kommer att slåss om andraplatsen i gruppen vilket innebär att denna match blir extra viktig.

 

Nederländerna

Hemmalaget har endast spelat två matcher i EM-kvalet där man vunnit en och förlorat en. Inför matchen ligger man på 4:e plats med sina tre poäng medan gästande Grekland befinner sig på 2:a plats med sex poäng efter tre spelade matcher. Denna match kommer vara otroligt viktig för Nederländerna där man måste vinna.

 

Grekland

Grekland kommer till matchen som stora underdogs och lär på förhand vara nöjda om man åker hem med en poäng. Så länge man inte förlorar på torsdag så kommer hoppet leva kvar om att ta andraplatsen i gruppen. Man gjorde det bra mot Frankrike i sin senaste match och lyckas man sätta försvarsspelet även på torsdag så finns det absolut chans för åtminstone en poäng.

 

Speltips

Viktiga poäng på spel där Nederländerna måste gå för vinst. Grekland kommer att förlita sig på sitt försvarsspel och ju längre man håller nollan, ju mer press kommer det bli på Nederländerna. Speltipset här blir Grekland +1.5 till 1.58 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.