I veckan är det ingen klubbfotboll då det är dags för säsongens första landslagsuppehåll. På torsdagen riktar jag fokus på Frankrike som tar sig an Irland i grupp B. Frankrike som leder gruppen efter att ha vunnit fyra av fyra matcher kommer som givna favoriter till denna match.

 

Frankrike

Frankrike har gjort ett strålande EM-kval hittills efter fyra spelade matcher där man vunnit samtliga. 4-0 mot Nederländerna som var den överlägset mest imponerande vinsten, 0-1 mot Irland, 0-3 mot Gibraltar och senast 1-0 mot Grekland. Nu är det dags för andra mötet mot Irland och denna gång har man hemmaborg där man bara ska vinna.

 

Irland

Irland kommer till matchen med en vinst och två förluster på deras tre spelade matcher. Hoppet om att sluta tvåa lever än men då Nederländerna bara spelat två matcher så är chansen att dom går om Irland väldigt stora. 

 

Speltips

Irland gjorde en bra match senast mot Frankrike på hemmaplan men denna gång tror jag inte att man kommer lyckas lika bra. På bortaborg kommer det bli tuffare helt klart och jag tror Frankrike kommer vilja döda matchen så fort som möjligt. Speltipset blir att båda lagen inte gör mål till 1.60 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.