Speltips

Måndagens speltips kommer från Allsvenskan där bottenlaget av ligan Varberg BoIS tar emot liganian Mjällby AIF hemma på Paskbergsvallen. Det är gästerna som ses som favoriter denna afton det trots att Varberg tog en imponerad 0-5 seger senast mot Halmstads BK.

Spelbolagen tror att mötet blir målsnålt vilket jag dock inte håller med om här. Varberg kommer som sagt med en målrik match i bagaget samt att man släpper in näst mest mål av alla lag i ligan. Vi spelar Asian Totalt över 2 mål i matchen till oddset 1.72 hos Nya Expekt.

 

Varbergs BoIS

Med bara 11 poäng på kontot så är man ligans jumbo med raden 2-5-10 och målskillnad 16:30. Inte nog med att man är ligans jumbo så är man också ligans sämsta hemmalag där man fortfarande saknar en seger framför hemmafansen. Är det något man däremot bjudit hemmapubliken på så är det målrika matcher. Fem senaste har det slutat i minst 2 mål där fyra av dem blivit över 3 mål.

 

Mjällby AIF

Mittenlaget Mjällby AIF ligger på en nionde plats med raden 6-4-4 och en målskillnad 16:19. Trots en 0-1 förlust senast i ligan mot Djurgården kommer man med en bättre form än hemmalaget till dagens match och ett stort övertag om vi ser till inbördes möten. Laget har nämligen inte förlorat mot hemmalaget sedan 2020 och i premiären denna säsong sluta matchen 2-2.

 

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!