Europa League avgjordes förra veckan när Sevilla vann sin sjunde EL titel och denna vecka ska både Conference League och Champions League finalerna spelas. Först ut är Conference League finalen som spelas på onsdag mellan Fiorentina och West Ham. West Ham står som knappa favoriter till att vinna guld på onsdag men jag tror det kan gå hur som i denna match!

 

Fiorentina

Fiorentina spelade sin sista ligamatch för säsongen i fredags och bör vara utvilade och redo inför onsdagens final. Det blev en vinst mot Sassuolo på bortaplan med 1-3 där tränaren Vincenzo Italiano kunde göra en hel del byten för att vila några startspelare inför onsdag. Fiorentina slutade på 8:e plats vilket innebär att det inte blir något Europaspel för deras del, ifall man inte vinner nu på onsdag för då blir det automatiskt Europa League för dom nästa säsong.

 

West Ham

West Ham har fått lite längre vila inför finalen än Fiorentina då man spelade sin sista ligamatch den 28:e maj där man föll mot Leicester med 2-1. Innan den hade man dock två raka vinster och även fyra på deras fem senaste. Precis som för Fiorentina så är detta West Hams enda chans till Europaspel nästa säsong efter en svag säsong i ligan där man slutade på 14:e plats.

 

Speltips

Det är svårt att välja sida inför matchen där det är två jämna lag som ställs mot varandra. Fiorentina med formen på deras sida mot West Ham som brukar spela bra i stora matcher. Jag har valt att bygga ihop ett spel till denna match där jag inkluderat hörnor och kortspel. Speltipset blir att Fiorentina får flest kort (3-vägshandicap 1-0) och över 7.5 hörnor i matchen till 1.50 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!