Imorgon ska även England spela sitt sista genrep inför EM när man tar sig an Island. England, som enligt många spelbolag, är favorit att vinna årets EM, kommer vilja göra en bra match imorgon för att komma till EM med högt självförtroende.

 

England

England har en av dom absolut bästa trupperna i världen just nu och det är inte konstigt att många spelbolag har dom som favoriter att vinna detta EM. England var nära att lyfta guld det senaste EM:et men förlorade på straffar mot Italien som vi alla minns. Inför detta EM så har man ännu bättre trupp och förväntningarna är återigen skyhöga, som dom alltid är på England.

 

Island

Island har inget EM som väntar nästa vecka och bör inte vara lika motiverade som England till att vinna matchen imorgon. Island kommer såklart fortfarande vilja göra en bra match ifrån sig men så fort man släpper in det första målet så tror jag att det kan rinna iväg rejält. Då detta är Englands sista genrep inför EM så lär man ställa upp med den startelva man tänkt spela med i premiärmatchen, och den elvan kommer Island inte kunna stoppa.

 

Speltips

Här tror jag att England gör jobbet och vinner matchen utan vidare problem. Det är deras sista genrep inför EM och jag förväntar mig att Southgate ställer upp med sin absolut starkaste elva. Speltipset här blir att England vinner och att England får över 5.5 hörnor till 1.55 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.