Tisdagens speltips kommer från NHL och matchserien mellan Edmonton Oilers och Colorado Avalanche. Det har blivit dags för den fjärde rundan vilket också betyder matchboll för Colorado som inte tappat en enda match mot McDavid och kompani.

 

Vinna eller försvinna:

Vi kan nog alla vara överens om att Edmontons Stanley Cup-resa börjar lida mot sitt slut – Colorado är helt enkelt för starka. Frågan är snarare om Edmonton kan förlänga matchserien något eller om AVS stänger matchserien med fyra matcher? Även fast det hade varit kul att se några fler matcher i denna minst sagt fartfyllda semifinal så tror jag tyvärr att den fjärde rundan också blir den sista.

 

Speltips:

Med tanke på att Colorado har grepp om matchbollen och därmed kan avgöra serien så blir den tredje perioden extra intressant här. Colorado har gjort minst ett mål under tredje perioden i samtliga tre matcher mot Edmonton. Nu har man dessutom ännu bättre förutsättningar än innan för mål i öppen kasse med tanke på matchbollen.

Jag tror att gästerna fixar minst ett mål under tredje perioden och därför klickas Totalt antal mål för Colorado Avalanche – Tredje perioden: Över 1 till oddset 1.74 hos Unibet.

Spelet har en gardering vilket betyder att vi får pengarna tillbaka om Colorado gör ett mål. Vinst på allt däröver och förlust om dem gör noll mål.

 

Vill du spela och streama matchen live? Hos Unibet kan nya och gamla kunder använda funktionen “Watch & Bet” på alla NHL-matcher. Inget konto? Klicka på bilden nedan och få en bonus.

NHL-Stream-Unibet