Speltips

Söndagens speltips och veckans sista kommer från Franska Ligue 1 där det nu bara återstår fem omgångar av ligan. Det är bottenlaget Troyes som tar emot serieledarna PSG denna söndagseftermiddag på Stade de l’Aube i Troyes.

Det är ett hemmalag som har 10 poäng upp till säker mark och har en match mer spelad än Brest och det känns väl redan nu som det är kört med tanke på att det bara är 5 matcher kvar av ligan. Istället kan man ju alltid fokusera på att skrälla mot PSG denna afton då det går riktigt svajigt för gästerna för tillfället. Den Franska storklubben kommer nämligen med en 1-3 förlust senast mot Lorient i ligan och blandar verkligen just nu resultatmässigt. Inte nog med svajiga resultat så är det stora bekymmer i truppen just nu. Lionel Messi blir avstängd från klubben upp till 2 veckor då han drog till Saudiarabien utan tillåtelse från klubben.

Ett PSG som är upp och ner just nu och har stora bekymmer i truppen så väljer jag att fokusera på Troyes denna afton där jag hittat ett spel till oddset 1.62. Vi spelar Över 2.5 skott på mål för Troyes hos MrGreen.

Klicka på bilden för att spela spelet och få 100 kr gratis till valfri match, utan omsättningskrav.