Imorgon väntar returmötet mellan PSG och Borussia Dortmund där gästerna kommer till matchen med en ettmålsledning. PSG hade ingen match i helgen som var utan kommer utvilade till returmötet imorgon och har alla förutsättningar på sin sida för att kunna vinna matchen med minst ett mål.

 

PSG

PSG gjorde en godkänd match förra veckan i Tyskland och borde ha gjort minst ett mål med tanke på de lägena man fick. Nu är det bara vinst som gäller om man vill ta sig till final och med hemmaplan och även längre vila än vad Dortmund fått så bör man kunna lösa det. PSG har varit väldigt starka på Parc des Princes den här säsongen och har bara förlorat två matcher där.

 

Borussia Dortmund

Gästerna gjorde det man skulle förra veckan och kommer till returmötet med en ledning. Dock med “bara” ett mål och här bör man inte räkna med att hålla nollan då PSG gjort mål i 24 raka hemmamatcher. Man släppte även in två mål mot PSG när man möttes i gruppspelet på Parc des Princes så det ska mycket till för att Dortmund ska lösa detta.

 

Speltips

Här är det framåt som gäller för PSG då man måste gå för att vinna med minst ett mål. Fokus här blir på Ousmane Dembele som spelade hela matchen förra veckan och bör även få starta imorgon. Dembele hade fyra skott och ett på mål senast och då Dortmunds primära fokus kommer att ligga på Mbappe så bör Dembele få en del lägen. Speltipset här blir Dembele över 1.5 skott och över 0.5 skott på mål till 1.57 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.