På söndag väntar ännu ett rivalmöte och denna gång mellan Manchester United och Liverpool som drabbar samman på Old Trafford. Detta är det tredje mötet mellan lagen den här säsongen och senast slog United ut Liverpool ur FA-cupen. Jag förväntar mig ett revanschsuget Liverpool som dessutom måste försöka behålla serieledningen!

 

Manchester United

United spelade senast igår mot Chelsea i vad som var en väldigt händelserik historia. Matchen slutade 4-3 till Chelsea efter att United vänt ett 2-0 underläge till 2-3 men släppte sedan in två sena mål och förlorade. Känns typiskt United att kunna vända matchen men sedan tappa den ledningen och åka på en tung förlust. Nu är det nya tag på söndag och även denna gång väntar en tuff match mot ett Liverpool som ska försöka behålla serieledningen. Men man slog som sagt Liverpool senast man möttes i FA-cupen, dock efter förläggning, men man visade i alla fall att man fortfarande kan tampas med topplagen.

 

Liverpool

Gästerna slog Sheffield United igår med 3-1 på Anfield och sitter fortfarande på förstaplatsen inför helgen. Man kommer till denna match i strålande form och är med all rätt favoriter att vinna, trots bortaplan. Liverpool drabbas fortfarande av en del skador men det viktiga är att Salah är tillbaka i spel och med honom på plan kan man slå vilket motstånd som helst. Det mesta pekar mot att Liverpool tar revansch på söndag.

 

Speltips

Här bygger jag ihop ett spel som suttit i fem raka inbördes möten och även i Liverpools fem senaste matcher. Jag förväntar mig att serieledarna tar tag i denna match och sätter en rejäl press på Man United som åkte på en riktigt tung förlust igår. Speltipset här blir X2 och att Liverpool får flest hörnor (3-vägshandicap startar 0-1) till 1.61 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.