Det börjar dra ihop sig i SHL och slutspelet närmar sig med stormsteg. Många lag har fortfarande mycket att spela om, inte minst Leksand och Modo som båda jagar viktiga poäng. Två förövrigt målglada lag och därför är ett spel från målmarknaden ett självklart val inför kvällens drabbning!

 

Viktiga poäng står på spel

Efter 49 spelade matcher så hittar vi Leksand på en femteplats och Modo på en tiondeplats. Leksand har därmed i skrivande stund greppet om en kvartsfinalsbiljett men behöver utöka sina 83 poäng för att vara helt säkra. Liknande scenario är det för Modo som också spelar om viktiga poäng, om inte viktigare. I skrivande stund har man den sista biljetten till SHL-slutspelet, dock med endast 1 poäng tillgodo. Jagandes efter Örnsköldsvikslaget hittar vi Malmö Redhawks och Rögle BK som båda står med 62 poäng.

 

Speltips

Både Leksand och Modo har bjudit på flera målglada tillställningar under säsongen och inte minst när man spelat mot varandra. Detta tillsammans med att torsdagens match kan bli en av årets viktigaste för båda lagen gör målmarknaden till ett måste!

Torsdagens speltips från SHL och matchen Leksands IF-Modo blir Antal mål i matchen: Över 4.5 till oddset 1.60 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.