Under tisdagskvällen riktar vi fokuset mot Champions League och den andra rundan mellan Chelsea och Dortmund. Tyskarna sitter i förarsätet med ett mål tillgodo, med andra ord så ligger pressen på Graham Potter och hans blåklädda som måste framåt redan från start.

 

Måste framåt

Trots den godkända prestationen rent spelmässigt från Chelsea under första rundan så fick man inte med sig något resultat. Ettmålsunderläge är ett faktum och nu måste man alltså framåt och gör minst ett mål om man vill spela vidare i fotbollens finrum. Denna typen av press brukar oftast resultera i att man får med sig ett gäng hörnor. Något vi fick bevittna under första mötet när Chelsea jagade kvitteringsmålet. Lägg därtill att hörnstarka Chelsea producerade hela 7 hörnor innan ställningen var 1-0.

 

Speltips

Med hemmafansen i ryggen och att man nu måste framåt redan från första matchminut så är förutsättningarna goda att mina fixar minst 6 hörnor i matchen. Tisdagens speltips från Champions League och den andra rundan mellan Chelsea och Dortmund blir därför Antal hörnor för Chelsea: Över 5.5 till oddset 1.82 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!