Under tisdagen riktar vi blickarna mot hockeyvärlden och närmare bestämt KHL där slutspelet kryper sig allt närmre. Vi spanar in matchen mellan Severstal Cherepovets och Kunlun. En match där hemmalaget bara ska vinna!

 

Säkra en slutspelsplats

Slutspelet och kampen om Gagarinpokalen kryper sig allt närmre och tabellsjuan Severstal Cherepovets är ett av lagen som ännu inte säkrat en slutspelsplats. Men som tur är så har man presterat riktigt bra den senaste tiden och poängkontot har växt sig allt större. Faktum är att man inför tisdagens hemmamatch mot Kunlun står som ett av ligans formstarkaste lag sett till de fem senaste omgångarna. Något som bäddar gott inför mötet mot Kunlun. En match som man bara ska vinna och speciellt nu när poängen är så viktiga som dem är.

 

Speltips

Severstal är utan tvekan storfavorit när Kunlun kommer på besök under tisdagen och visst ska man ta en komfortabel seger. Inte bara för att man är det bättre laget och dessutom jagar en slutspelsplats utan också för att formskillnaden är som natt och dag mellan lag. Gästande Kunlun har nämligen bara vunnit en enda match under sina fem senaste och står därmed som konferensen just nu kallaste lag.

Här ser jag absolut inget som talar emot en seger för det gulklädda och tisdagens speltips blir därför raka ettan, Vinnare: Severstal Cherepovets till oddset 1.60 hos Lucky Sports.