Torsdagens speltips kommer från nattens NHL-runda och matchen Edmonton Oilers mot Carolina Hurricanes. Här bjuder jag på ett skottspel som dubblar insatsen!

 

Bäst på att hålla nere skottsiffrorna

Ja, det är precis vad Carolina Hurricanes är, bäst på att hålla nere motståndarens skott på mål-siffror. Faktum är att man endast släppt till 24.6 skott på mål per match och detta efter 24 matcher, ett minst sagt imponerande försvarsspel!

Edmonton Oilers har även dem visat upp ett stabilt försvarsspel och då syftar jag enbart på att man är duktiga på att hålla nere motståndarens skott på mål-siffror. Visserligen inte lika tajta som Hurricanes men ändå så bra att man just nu är ligans femte bästa lag inom kategorin. Edmonton släpper till 28.5 skott per match och detta efter sina 22 spelade matcher.

 

Speltips

Båda lagen är visserligen skottglada framåt men jag tycker mig ändå att vi erbjuds ett fint odds på underspelet vad gäller antal skott på mål i matchen. Detta tillsammans med statistiken ovan gör att jag klickar underspelet Antal skott på mål: Under 62.5 hos Nya Expekt till oddset 2.00, dock inte mer än 2 units som insats!

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.