Onsdagens speltips kommer från KHL där vi spanar in förmiddagsmatchen och back to back-mötet mellan Khabarovsk och Admiral. Här finns det ett schysst spelvärde på gästerna i form av ett vinnarspel.

 

Back to back

Lagen spelade mot varandra under måndagen och då var de Khabarovsk som drog det längsta strået och vann med 2-0. Resultatet speglade inte riktigt matchbilden där Admiral överlag var det bättre laget och förtjänade minst en poäng och bättre utdelning vad gäller gjorda mål. Hade det inte varit för gästernas målvakt Alikin som bokstavligen briljerade framför kassen så hade slutresultatet sett helt annorlunda ut.

Nu är det dags för lagen att göra upp om poängen på nytt, fast den här gången är det Khabarovsk som spelar framför hemmafansen.

 

Speltips

Ett revanschsuget Admiral är att vänta och jag tror inte att Khabarovsk lyckas hålla nollan två gånger om mot Admiral. Detta tillsammans med Admirals fenomenala målsiffror bakåt (minst insläppta mål i hela ligan) ger ett riktigt bra spelvärde på bortavinsten.

Onsdagens speltips blir Vinnare: Admiral Vladivostok (inkl. förlängning & straffar) och klickas hos CampoBet till oddset 1.96. Notera att det är väldigt få spelbolag som erbjuder odds för KHL. Nedan följer de fyra sajterna där du kan betta på ligan.