Imorgon är det dags för den 4:e omgången i Champions League och jag riktar fokus mot dödens grupp och matchen mellan Milan och PSG. När dessa två möttes för två veckor sedan i Paris så var det PSG som var det klart bättre laget och tog samtliga poäng efter att man vann med hela 3-0. Återstår att se om Milan kan ta revansch på hemmaborg!

 

Milan

Hemmalaget har hamnat i en formsvacka nu då man är utan vinst på sina fyra senaste matcher. Man har dock mött starka lag i form av Juventus, PSG och även Napoli. Men i helgen så åkte man på en oväntad förlust mot Udinese på hemmaplan där man föll med 0-1. Inte optimalt inför matchen som väntar imorgon.

 

PSG

Gästerna är till skillnad från Milan i bra form inför denna match med fem raka vinster där man dessutom gjort tre mål i samtliga matcher. Nu på bortaplan tror jag dock inte det blir lika lätt för PSG att ta tre poäng men inför matchen har jag dom som favoriter precis som spelbolagen. PSG leder gruppen inför denna omgång och tar man tre poäng även här så kommer man att ligga riktigt bra till inför dom två sista matcherna.

 

Speltips

Inför denna match har jag hittat ett hörnspel som satt i det förra mötet mellan lagen och som även suttit i alla Milans CL matcher hittills. Tror dessutom spelet gynnas av att Milan måste gå för vinst imorgon och kommer förhoppningsvis spela offensivt direkt från start. Speltipset blir Milan flest hörnor (3-vägshandicap startar 1-0) till 1.75 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.