Helgen är på ingång och i vanlig ordning så bjuder SHL på en fullspäckad omgång i form av sju matcher! På menyn finns bland annat matchen mellan Rögle och Oskarshamn, och det är precis den matchen vi ska spana in på lördag!

 

Uselt facit

Oskarshamn vann i premiäromgången när man besegrade Luleå efter straffar. Efter det har det bara gått utför för Filander och hans Oskarshamn. Faktum är att man nu har sex raka förluster i bagaget och ligger därmed absolut sist i tabellställningen. Lägg därtill att lagets målsiffror inte bara är dåliga utan faktiskt riktigt usla. Efter sju spelade matcher har Oskarshamn bara gjort 13 mål framåt och släppt in hela 27 (!) mål bakåt.

Även fast Rögle också haft det knackigt och inte alls levt upp till förväntningarna så skulle det vara ett hån mot Ängelholmslaget att jämföra dem med Oskarshamns inledning.

 

Speltips

Här är valet av sida självklart och speciellt när vi får de oddsen som vi får! Den här matchen ska Rögle bara vinna och det ska man också göra med minst tre gjorda mål. Lördagens speltips blir därför två stycken olika, och självklart signeras dem av de grönklädda, se nedan. Spelen liras till högst odds hos Betinia.


Huvudspel

1X2: Rögle BK

Odds: 1.76

Units: 5/10


Extraspel

Antal mål för Rögle BK: Över 2.5

Odds: 1.47

Units: 3/10

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.