Vi fortsätter att göra fina siffror från NHL och under söndagskvällen är det dags att förlänga den positiva trenden! Vi riktar blickarna mot matchen mellan Washington Capitals och Los Angeles Kings där söndagens speltips hittas.

 

Fokus på bortalaget

Ett minst sagt formsvagt möte när Capitals och Kings gör upp om poängen under söndagskvällen. Faktum är att båda lagen endast vunnit 1 av sina 5 senaste matcher. Därmed är inte vinnarspel i matchen inte aktuellt, även fast Kings hålls som en ganska tydlig favorit. Men fokus kommer ändå att ligga på dem, detta i form av ett skottspel.

Los Angeles Kings är ligans näst skottgladaste lag vad gäller skott på mål. Detta med ett imponerande snitt på hela 34.2 skott på mål per match. Detta tillsammans med att Capitals släpper till 31 skott på mål per match (snitt) gör spelvalet självklart!

 

Speltips

Söndagens speltips från Capital One Arena blir Antal skott på mål av Los Angeles Kings: Över 33.5 till oddset 1.90 hos LeoVegas. En lina som Kings fixat i 3 raka bortamatcher. I och med att man spelar på bortais så nöjer jag mig med 2.

 

Missa inte! Alla nya kunder från 28 november får 100 kr gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt.