Lördagens speltips kommer från spanska La Liga där vi ska spana in matchen mellan Villarreal och Real Madrid. Båda lagen har bjudit på flera målglada matcher den senaste tiden och detta ska vi självklart ta till vara på!

 

Målglatt hos båda lagen

Både Villarreal och Real Madrid har kommit igång efter uppehållet i form av en ligamatch och senast nu varsin cupmatch i Copa del Rey. Vad gäller formen hos lagen så är den riktigt bra, speciellt hos Villarreal som radat upp sex raka vinster. Målsiffrorna har även dem varit tilltalande och man har bjudit på flera målglada tillställningar. Både Villarreal och Real Madrid har målskillnaden 12:5 under de fem senaste matcherna. Notera att statistiken är från fyra ligamatcher, tre cupmatcher, två vänskapsmatcher och en CL-match.

 

Speltips

Här väljer jag att fokusera helt på målmarknaden då det är många faktorer som talar för att matchen innehåller minst tre mål. Mina förväntningar är att gästande Madrid tar kommandot och således gör flest mål i matchen. Vi vet ju alla vilken otroligt skicklig offensiv Carlo Ancelotti har att erbjuda. Villarreal är å andra sidan absolut inget tramslag och kan även dem bidra till målspelet som följer.

Lördagens speltips från spanska La Liga och matchen mellan Villrreal-Real Madrid blir Över 2.5 mål i matchen och liras hos ComeOn som har spelet till högst odds – 1.63.