Äntligen drar det igång! Jag syftar givetvis på Champions League, fotbollens finrum och världens bästa turnering. Grupperna är lottade och som vanligt väntar flera glödheta möten. Vi börjar säsongen med en rek från Grupp H där vi spanar in på förhand gruppens toppmöte, PSG mot Juventus.

 

Lionel Messi

Jämfört med förra säsongen, debutsäsongen i franska Ligue 1, så har den pågående startat betydligt bättre för Messi. Han är visserligen något efter sina klubbkamrater Neymar och Mbappé vad gäller gjorda mål. Men säsongens tre mål är redan hälften av vad han åstadkom under 2021/2022-säsongen.

När det kommer till avslut och skott på mål så har han varit betydligt vassare och här känner vi igen superstjärnan. Lionel Messi har redan noterats för 15 SOT efter sex ligamatcher vilket ger honom snittet 2.55 SOT per match.

*SOT = Shots on target

 

Speltips

Vi kan nog alla vara överens om att PSG bär favoritskapet under tisdagskvällen. Inte minst för lagets offensiva och fruktade trio utan också för att man har en betydligt komplettare trupp jämfört med gästande Juventus. Dock inget värde på ettan så vi riktar istället in oss på ett specialspel där Lionel Messi får förtroendet när ett skottspel klickas. Minst två skott på mål för argentinaren känns rimligt.

Tisdagens speltips från Champions League och matchen mellan PSG-Juventus blir därför Lionel Messi Över 1.5 SOT till något för höga 2.30 hos William Hill! Nöjer mig med 1 units.

Spelbolag med Kambi har spelet till högst odds.

 

Så hittar du spelet hos William Hill:

  1. Gå in på matchen.
  2. Scrolla ner till fliken “Avslut från Spelare & Lag”.
  3. Du hittar spelet på första raden “Messi, Lionel”.