På söndag ska favoriten att vinna Championship denna säsong, Leicester, ta sig an Coventry i deras första match för säsongen. Leicester som ändå lyckats behålla nästan hela laget från förra säsongen bör sluta högt upp i tabellen denna säsong. Inför matchen mot Coventry så är det inget snack om saken att det är tre poäng som gäller för Leicester.

 

Leicester City

Favoriten att vinna Championship drar igång säsongen med en hemmamatch mot Coventry som slutade 5:a förra säsongen. Inte alls något dåligt lag man möter men det bör vara klasskillnad på lagen och med hemmaborg för Leicester förväntar jag mig att man vinner denna match.

 

Coventry City

Coventry kommer till matchen i god form då man haft en lyckad försäsong. På deras tre senaste matcher inför öppningsmatchen på söndag så har man vunnit två och kryssat en. Dock har motståndarna varit lag från League One så frågan är hur man kommer att prestera mot ett betydligt bättre lag i form av Leicester.

 

Speltips

Det är svårt att gå emot favoriten att vinna hela Championship denna säsong då dom dessutom har hemmaplan. Vinst och tre poäng är de som gäller för Leicester och jag tror man löser det här i öppningsmatchen mot Coventry. Speltipset blir alltså att Leicester vinner matchen till 1.50 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att hämta bonusen.