På söndag har vi tre matcher i Championship framför oss och jag lägger fokus på den mellan Leeds och Cardiff. Leeds som åkte ner från Premier League förra säsongen är en av favoriterna att ta sig tillbaka upp denna säsong. Inför matchen på söndag står man som stora favoriter och detta är en match man bör vinna.

 

Leeds United

Leeds är en av favoriterna, tillsammans me de andra två lagen som åkte ner från PL, att ta sig tillbaka upp denna säsong. Inför matchen på söndag så har man lirat en hel del träningsmatcher under juli månad där man vunnit sina två senaste, varav en var mot Premier League laget Nottingham. 

 

Cardiff City

Tuff första match för Cardiff då man tar sig an ett av de bättre lagen på bortaplan och inför matchen är hoppet om poäng nog inte stort. Cardiff har haft en tuff försäsong med två förluster och ett kryss på sina tre senaste matcher. Dock var de två förlusterna mot bra motstånd i form av Braga och Porto som båda spelar i Portugisiska högstaligan. 

 

Speltips

Förra säsongen möttes dessa två i FA-cupen där första matchen slutade 2-2 när Cardiff hade hemmaborg, och den andra vann Leeds med 5-2. Jag tror nog inte det blir samma siffror här men att Leeds tar tre poäng tror jag verkligen. Speltipset blir att det blir mål i båda halvlekarna till 1.52 hos No Account Bet.