Imorgon väntar i vanlig ordning en hel del matcher från Premier League och jag lägger fokus på den sista som är mellan Brighton och Arsenal. Hemmalaget kommer till matchen med två raka matcher utan vinst medan gästerna fortsätter att prestera och har nu vunnit fem av deras sex senaste. 

 

Brighton

Brightons bästa chans för Europaspel nästa säsong är att 6:e platsen också kommer ge spel i Europa vilket lär bli fallet som det ser ut nu. Man ligger inför denna match fem poäng bakom 6:e plats och det kommer såklart att krävas att man avslutar säsongen riktigt starkt ifall man vill ha chans att sluta 6:a. Hur som helst så tror jag att Brighton kommer vilja göra en bra match ifrån sig imorgon och visa att kvalitén fortfarande finns där.

 

Arsenal

Gästerna kommer som favoriter till matchen och här har man inte råd att tappa poäng. Det skiljer två poäng upp till Liverpool som dessutom möter Man United på Old Trafford på söndagen. Men det viktiga för Arsenal är att man gör sitt och vinner denna match för då finns det chans att man leder ligan efter att helgen är slut. Dock har Arsenal Champions League nästa vecka att tänka på, men ligan är såklart något man också prioriterar och jag förväntar mig att Arteta ställer upp med sin bästa elva.

 

Speltips

Här är det svårt att gå emot gästerna Arsenal som har chans att sätta rejäl press på Liverpool ifall man vinner imorgon. Arsenal har vunnit fem av deras sex senaste matcher som sagt och slog även Brighton med 2-0 när man möttes på Emirates. Speltipset här blir att Arsenal vinner matchen till 1.64 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.