Härlig start vi fick på min comeback av NBA. 2 vinster och 1 push och totalt + 7.6 Units. Stort grattis ni som rygga spelen! Nu har jag två nya speltips inför kommande natt häng med!

 

Speltips

Söndagens speltips kommer även den från NBA där Charlotte Hornets tar emot San Antonio Spurs. Odds sättarna tror på en händelserikmatch och mycket poäng. Vilket även jag tror på då dessa lag inte alls har den bästa defensiven och speciellt inte gästerna som snittat bakåt hela 122 poäng per match de senaste 8 omgångarna. 121p, 114p, 120p, 106p, 153p, 133p, 118p och 112 poäng. Linan är satt på en tok hög poäng i matchen för att ens vara spelvärde. Istället riktar jag mig in på Charlotte Hornets och spelare Terry Rozier som varit riktigt bra det senaste för hemmalaget. Jag spelar därför Över 21.5 poäng Terry Rozier med 3 units. Även spelet Över 4.5 Assister för Terry Rozier synas med 3 units.

 

Terry Rozier

Tidigare Boston Celtics spelaren Terry Rozier gör just nu en bra säsong under klubben Charlotte Hornets som han joina 2019. Formen är god och på de 4 av 5 senaste på hemmaplan har han gått över 21 poäng. Killen är även grym på att producera assister. Lyssna på detta: på de 10 senaste har han gjort över 5 assister i 8 av dem.  Killen är alltså riktigt het just nu. Både med att göra poäng och assister och nu mot Spurs som släpper bakåt en helvetes massa poäng borde dagens lina bli enkelt!