Under natten mot tisdag så är NHL:s grundserie tillbaka efter det kortare All-Star-uppehållet. Mitt fokus kommer att ligga på matchen i Toronto där ligans svagaste boxplay-lag gästar, nämligen New York Islanders!

 

Svagast i spelformen

New York Islanders fortsätter att gå trögt och man befinner sig just nu i en riktigt djup svacka. Faktum är att man bara vunnit 1 match på sina 8 senaste. Värst har det varit på bortais där man i skrivande stund står som ligans formsvagaste lag med 6 raka nederlag.

Något annat negativ är också hur laget beter sig i spelformen boxplay. Det mer eller mindre usla försvarsspelet som man har visat upp under säsongen har inte bara lett till massa insläppta mål, utan också att man tar förstaplatsen för ligans svagaste boxplay-lag.

 

Speltips

Bortais och dessutom är motståndet Toronto. Med det sagt, så är förutsättningar riktigt dåliga för Islanders vad gäller att bryta sin negativa trend samt att snygga till sin boxplay-statistik. Toronto är nämligen ligans nionde mest effektiva lag i powerplay.

Saken är klar och mycket talar för att Toronto gör minst 1 powerplaymål under tisdagsnatten. Tisdagens speltips blir därför Antal mål i numerärt överläge av Toronto Maple Leafs: Över 0.5 till oddset 1.70 hos LeoVegas.

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.