Det bjuds på toppmöte i NHL under natten till tisdagen när Boston Bruins och Vegas Golden Knights drabbar samman. En grymt sevärd match som lär bjuda på mycket hockeygodis. Här spelar jag ett målspel som självklart är signerat av hemmalaget!

 

Borta bra men hemma bäst

Boston Bruins fortsätter att briljera på hemmais och den senaste vinsten mot Colorado Avalanche med imponerande 5-1 blev lagets 14:e raka vinst hemma i TB Garden. Det fantastiska målvaktsspelet både från Swayman och Ullmark kombinerat med den svårstoppade offensiven med Pastrnak i spetsen är ingredienserna till succén.

Boston står alltså fortfarande som obesegrad på hemmais den här säsongen. Nedan följer lagets fem senaste matcher i TB Garden. Notera de magiska målsiffrorna som är grunden till mitt spelval.

 

Speltips

Gästande Vegas har även dem inlett säsongen starkt och man toppar western med sina 37 inspelade poäng efter 26 matcher. Även fast Boston ännu inte tappat poäng hemma i TB Garden så vågar jag ändå inte röra 1X2-marknaden. Raka ettan är absolut inget dåligt spel men jag tycker ändå att målspelet nedan har bättre värde.

Jag tror att Pastrnak och kompani tar sig först till tre gjorda mål och därför spelas Först till 3 mål: Boston Bruins till oddset 1.76. Spelet finns hos ComeOn. Inte mer än 1 units.

 

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet.