Imorgon har vi en hel del matcher i Premier League framför oss och jag riktar fokus på Aston Villa som tar emot Manchester City hemma på Villa Park. Två formstarka lag som drabbas samman där Aston Villa har chans att gå om City ifall att man vinner. Viktiga poäng på spel minst sagt!

 

Aston Villa

Aston Villa har varit riktigt bra såhär långt in på säsongen och sitter inför matchen på 4:e plats tabellen. Man har bara ett poäng upp till onsdagens motståndare Man City som sitter på 3:e plats. Skulle Villa vinna här så går man alltså om Man City och kan som bäst klättra upp på 2:a plats beroende på hur det går för Liverpool i deras match. På hemmaplan har man varit riktigt bra där man vunnit sex av sex matcher i ligan. Förra säsongen kryssade man mot City på Villa Park och känslan inför matchen är att Villa har goda chanser att ta poäng.

 

Manchester City

City kommer till matchen med tre raka kryss i ligaspelet då man mött Chelsea, Liverpool och nu senast Tottenham. City bör dock ha tagit mer än tre poäng på dessa matcher då man hade ganska mycket oflyt mot både Chelsea och Tottenham. Men nu väntar ännu en tuff match för City då Aston Villa som sagt varit otroligt starka på hemmaplan samtidigt som City inte lyckats vinna på tre raka matcher i ligan.

 

Speltips

Riktar fokus mot antal hörnor i matchen här där jag hittat ett spel som suttit i fyra av de fem senaste inbördes mötena och även i Citys tre senaste matcher. Speltipset blir över 8.5 hörnor i matchen till 1.65 hos Betfair.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.