Hockeyfredag i form av sex spännande matcher från Hockeyallsvenskan! Vi riktar blickarna mot matchen i Karlskoga där ligans nykomling Nybro Vikings gästar. Här har jag valt att lägga fokuset på målmarknaden!

 

Fortsätter att imponera

Trots den tunga förlusten senast mot AIK med 6-0 så är det alldeles för tidigt och allt annat än fel att säga att succéformen lagt sig för nykomlingen Nybro Vikings. Innan kallduschen mot AIK har man nämligen varit obesegrad i fyra raka matcher och samtliga har man vunnit på ordinarie speltid med övertygande siffror. Detta gör Nybro Vikings, tillsammans med IF Björklöven, till ligans just formstarkaste lag.

Annat är det för Karlskoga som inlett säsongen helt annorlunda. Efter fyra matcher står man fortfarande utan poäng och ligger därmed sist i tabellställningen.

 

Speltips

Karlskoga må vara det bättre laget på pappret inför kvällens match, men sett till hur båda lagen inlett säsongen så är inte det något att luta sig tillbaka på. Matchen är därmed väldigt öppen och kan verkligen sluta hur som helst, även om håller något hårdare om nykomlingen här i och med den tydliga formskillnaden. Dock blir inte spelvalet så, utan istället riktar vi blickarna mot målmarknaden där ett bättre spelval klickas.

Mycket talar för att båda lagen gör minst två mål och därför klickas Båda lagen gör minst 2 mål: Ja till oddset 1.65 hos LeoVegas.

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.