Torsdagens speltips kommer från ett regnigt Italien och Serie A. Ligan bjuder på full omgång och vårt fokus kommer att ligga på en av lunchmatcherna. Det är tabelltian Bologna som får en tuff uppgift när serieledarna Inter gästar. Här är hörnmarknaden ett måste!

 

Starka hörnsiffror

Både Bologna och Inter är två hörnstarka lag. Sättet man anfaller på tillsammans med att man tar mycket avslut på mål är nyckeln till lagens höga hörnsiffrorna. I overall-tabellen hittar vi Inter högst upp med 123 hörnor efter 19 matcher. Det betyder att Inter snittar 6.47 hörnor per match. Lite längre ner, på en femteplats, hittar vi Bologna med 104 hörnor efter 19 matcher vilket ger snittet 5.47 per match.

När det kommer till hemmaplan så är hörnsiffrorna ännu bättre hos Bologna kontra totalen. Med snittet 6.20 så är det bara La Beneamata som är hörnrikare i hela Serie A på just hemmaplan.

 

Speltips

“Ingen speciell match”. Ja så tänker nog de flesta spel- och sportintresserade. Annat är det för mig som direkt ser att här är det en tillställning som har potential till ett bra spel och visst är det så när man spanar in oddsen! Hörnor är utan tvekan den bästa spelmarknaden i matchen och här ger spelbolagen edge på ett överspel.

Jag tror väldigt mycket på att matchen slutar med minst 10 hörnor. Torsdagens speltips från Serie A och mötet mellan Bologna – Inter blir därför Över 9.5 hörnor i matchen till det för höga oddset 1.78.

I skrivande stund finns spelet bara hos spelbolag med Kambi. Jag lirar hos LeoVegas där spelet får 3 units!