Vi rundar av helgen med söndagens speltips från Stadio Olimpico där det vankas toppmöte! Roma och Juventus gör upp om poängen i jakten på att säkra en Champions League-biljett inför nästa säsong. Här har jag valt ett spel där båda lagen får bidra!

 

Viktiga poäng på spel

Både Roma och Juventus har ännu inte säkrat sig en Champions League-plats. Kvällens poängutdelning är med andra ord viktiga för båda lagen, speciellt för De Rossi och hans Roma som bara har 2 poäng tillgodo över tabellsexan Atalanta, men nämnvärt är att Atalanta har en mindre spelad match på kontot.

Den gamla Damen har inte lika stor press på sig utan står med betydligt bättre förutsättningar för att hålla kvar greppet om en CL-plats. Och med tanke på hur motståndet ser ut framöver efter kvällens match mot Roma så kan jag inte tänka på något annat än att Juventus fixar en CL-biljett inför nästa säsong.

 

Speltips

Söndagens speltips från Roma mot Juventus blir ett skottspel där båda lagen får hjälpas åt. Mycket talar för att matchen slutar med minst 7 skott på mål och därför spelas Antal skott på mål i matchen: Över 6.5 till oddset 1.71 hos Nya Expekt. Oddset kommer att droppa ju närmre matchstart vi kommer – lägg så tidigt som möjligt!

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.