Imorgon väntar ett spännande möte mellan Liverpool och Tottenham som drabbar samman på Anfield. Liverpool har numera i princip noll chans att vinna ligatiteln och har därmed inget annat än hedern kvar att spela för. Gästerna bör räkna med att man måste vinna samtliga fyra matcher man har kvar för att ha chans att gå om Aston Villa och ta sista Champions League platsen.

 

Liverpool

Det har inte gått bra alls för Liverpool under den andra delen av säsongen och efter deras starka start så såg det länge ut att bli en ligatitel för Klopp i hans sista säsong som tränare. Men formen på sistone har svikit dom rejält och då man dessutom redan åkt ut ur Europa League så kan man redan nu konstatera att denna säsong blev en besvikelse för Liverpool.

 

Tottenham

Gästerna har förlorat tre raka matcher och ligger därmed fortfarande sju poäng bakom Aston Villa och den sista Champions League platsen. Med fyra matcher kvar så bör man räkna med att man måste vinna samtliga för att ha någon chans att gå om Villa. Men det räcker för Villa att vinna två av deras tre matcher man har kvar för att med säkerhet sluta på 4:e plats oavsett hur det går för Tottenham.

 

Speltips

Svårtippad match på förhand men känslan är att Liverpool har mycket att bevisa för sina fans trots att man inte har något kvar att spela för. Här riktar jag fokus på Heung-Min Son som varit riktigt bra mot Liverpool under hans karriär och har löst minst två skott i fem raka möten mot dom. Han har även löst minst två skott i 7 av hans 9 senaste matcher och imorgon tror jag han kan få en hel del lägen då Liverpool varit sårbara på sistone. Speltipset här blir alltså Son över 1.5 skott till 1.70 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.