Under natten till fredag så riktar vi fokuset mot NHL och matchen mellan Washington Capitals och Pittsburgh Penguins. Ovechkin och Crosby ska göra upp om poängen!

 

Förväntas bli en jämn match

Fredagens möte blir också säsongens fjärde match mellan lagen. En som vanligt svårrekad match när det kommer till val av sida vad gäller vinnarspel. Penguins gästar visserligen med en riktigt fin form i bagaget – fyra vinster på sina fem senaste, medan Capitals visat upp helt andra resultat och står i skrivande stund med tre raka nederlag. Men å andra sidan har Capitals hemmafördel, något som jämnar upp oddsen över 1X2-marknaden.

Ett vinnarspel är dock inte aktuellt. Främst för att matchen verkligen kan sluta hur som helst men också för att båda lagen spelar om viktiga poäng i jakten på att säkra en slutspelsplats.

 

Speltips

Mitt fokus kommer att ligga på målmarknaden där hemmalaget får förtroendet. Capitals har klivit över 2.5-linan i 4/5 senaste hemmamatcher och Penguins har släppt in linan i 4/5 senaste bortamatcher. Lägg därtill att Penguins snittar 3 insläppta mål per match.

Fredagens NHL-spel blir därför Antal mål för Washington Capitals: Över 2.5 till oddset 1.74 och spelas hos LeoVegas.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.