Efter att spel 1 på NBA – snöbollen satt i söndags så fortsätter den strålande formen. Vi har nu fått in 13 av 15 senaste spelen från NBA, inatt fortsätter vi!

 

Speltips

Onsdagens speltips kommer från NBA där vi har ett toppmöte i Eastern Conference. Det är Philadelphia 76ers som står som hemmavärd inför nattens ligaomgång. På besök kommer Boston Celtics och det är tabelltvåan mot tabelltrean som ska göra upp i Wells Fargo Center.

Att peka ut en vinnare på förhand i matchen känns lite som att singla slant och jag tycker mig ha hittat ett annat spel som känns väldigt bra på förhand. Dessa två lag har nämligen något gemensamt under säsongen och det är att man har spelat ett bra försvarsspel i sina matcher.

Boston Celtics har varit fjärde bäst under säsongen på att försvara sig. Man har snittat bakåt 110.7 poäng per match. Philadelphia 76ers ligger på en åttondeplats i den listan av 30 NBA klubbar och släpper till bakåt ett snitt på 112.6 poäng. Inbördes så har man bara gått över dagens lina en gång på 23 försök.

Vi spelar Under 234 poäng i matchen till oddset 1.50 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att hämta bonusen.