På onsdagen bjuder Premier League på två matcher där den jag lägger fokus på är mellan Manchester United som tar emot Brentford hemma på Old Trafford. Viktiga poäng på spel för båda lagen då Man United halkade ner på 4:e plats efter att man förlorade mot Newcastle i söndags. Brentford ligger på 7:e plats inför matchen med sju poäng upp till topp fyra. Hemmalaget bör vara riktigt sugna på revansch efter 4-0 förlusten mot Brentford i början på säsongen.

 

Manchester United

Hemmalaget Man United har haft en riktigt bra säsong hittills men med 11 matcher kvar att spela så gäller det att fortsätta hålla formen uppe ifall att man vill sluta topp fyra. Man förlorade sin senaste match mot Newcastle vilket ledde till att Newcastle gick om United och upp på 3:e plats i tabellen. Nu skiljer det bara en poäng mellan Man United och Tottenham som ligger på 5:e plats, dock så har Tottenham en match mer spelad. På förhand står hemmalaget som givna favoriter och det håller jag helt med om, man har riktigt goda chanser att ta revansch på Brentford efter den tunga förlusten i början på säsongen mot gästerna.

 

Brentford

Brentford är än så länge absolut med i kampen om topp sex platserna och Europaspel för kommande säsong. Man befinner sig på 7:e plats med 43 inspelade poäng på 28 matcher och har inför matchen alltså sju poäng upp till Man United. Dock så har man en match mer spelad än Liverpool som är på 8:e plats vilket innebär att efter denna match så kan man ha halkat ner beroende på hur Liverpool spelar på tisdagen. Senaste mötet mot Man United så vann man med hela 4-0 men denna gång så kommer det garanterat inte att bli samma matchbild och jag förväntar mig att Brentford får det tufft.

 

Speltips

Revanschsuget hemmalag som dessutom förlorade sin senaste match kommer till denna utan Casemiro som även missade matchen mot Newcastle. Det syns tydligt när han inte spelar och det återstår att se om man kan ta tre poäng utan honom på onsdag. Gästerna kommer från ett kryss mot Brighton på bortaplan vilket var minst sagt imponerande och nu väntar ännu en tuff bortamatch. Jag bygger ihop ett spel till denna match som suttit i två av de tre senaste inbördes mötena. Speltipset blir 1X, över 1.5 mål i matchen och över 7.5 hörnor i matchen till 1.85 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!