Under natten till onsdagen riktar vi fokuset på NHL och närmare bestämt matchen mellan Calgary Flames och Chicago Blackhawks. Jakten på en slutspelsplats fortsätter för hemmalaget och med bara 5 poäng efter Seattle Kraken så är varje poäng nu mot slutet otroligt viktiga, inte minst mot Chicago.

 

Jakten fortsätter

Grundserien börjar lida mot sitt slut och slutspelsracet kryper sig allt närmre. Än är hoppet uppe hos Calgary-gänget och jakten efter fjärdeplatsen i Pacific fortsätter. Med endast 5 poäng upp till Seattle Kraken så råder det ingen tvekan om att varje poäng är viktig och kan vara avgörande nu mot slutet.

Calgary Flames har förövrigt spelat riktigt bra den senaste tiden och formen inför onsdagens hemmamatch kan knappast vara bättre. Målproduktionen har även den varit god. Faktum är att man noterats för 19 mål under de 5 senaste matcherna.

 

Speltips

Inte nog med att det råder klasskillnad mellan lagen, Calgary har också ALLT att spela för. Med det sagt så är det mycket som talar för att de rödklädda producerar åtminstone 4 mål mot Chicago.

Onsdagens speltips blir därför Antal mål av Calgary Flames: Över 2.5 till oddset 1.65 hos Mr Green.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.